Inschrijven

Wanneer u op zoek bent naar een goede basisschool voor uw kind, bent u uiteraard van harte welkom op de Paus Johannesschool. Tijdens een kennismakingsgesprek vertellen wij u graag van alles over onze school en ons onderwijs en kunt u al uw vragen stellen. Wij laten u de school zien en natuurlijk kunt u ook een kijkje nemen in een aantal groepen.

 

Vindt u de Paus Johannesschool de juiste school voor uw zoon of dochter? Dan schrijven wij uw kind graag in! De school hanteert geen wachtlijsten voor nieuwe kinderen. Voor toekomstige 4-jarigen is er altijd plaats. Na inschrijving ontvangt u circa een maand voor de vierde verjaardag van uw kind een bericht in welke groep hij/zij geplaatst zal worden. Dit gebeurt in de vorm van een kaartje voor uw kind. Op deze uitnodiging staat het eerste wenmoment gepland.

 

Bij aanmelding van kinderen die om een andere reden dan verhuizing van basisschool willen veranderen (bijvoorbeeld omdat u gaat verhuizen of omdat u ontevreden bent over de huidige basisschool) geldt een bijzondere procedure. Informatie hierover kunt u verkrijgen bij de directie van de school. Regel is, dat wij in dit soort situaties altijd contact opnemen met de betreffende school.

 

Heeft u interesse in een informatief gesprek en een rondleiding dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij maken graag een afspraak met u!

Voor vragen over de aanmelding kunt u te allen tijde contact opnemen met de directie.