Inschrijven kind

Wanneer u op zoek bent naar een basisschool voor uw kind, bent u uiteraard van harte welkom op de Paus Johannesschool. Tijdens een kennismakingsgesprek vertellen wij u graag alles over onze school en ons onderwijs en kunt u al uw vragen stellen. Wij laten u de school zien en natuurlijk kunt u ook een kijkje nemen in een aantal groepen. Dat geeft u echt een gevoel van de sfeer in onze school en de klassen.

 

Is de Paus Johannesschool de juiste plek voor uw zoon of dochter? Dan schrijven wij uw kind graag in! De school hanteert geen wachtlijsten voor nieuwe kinderen. Na inschrijving ontvangt u circa een maand voor de vierde verjaardag van uw kind een bericht in welke groep hij/zij geplaatst zal worden. Dit gebeurt in de vorm van een kaartje voor uw kind. Op deze uitnodiging staat het eerste wenmoment gepland. Wanneer uw kind later start dan met 4 jaar kijken wij samen met u hoe wij de overgang zo soepel mogelijk kunnen laten verlopen.

 

Bij aanmelding van kinderen die om een andere reden dan verhuizing van basisschool willen veranderen (bijvoorbeeld omdat u ontevreden bent over de huidige basisschool) geldt een andere procedure. Informatie hierover kunt u verkrijgen bij de directie van de school. Regel is, dat wij in dit soort situaties altijd contact opnemen met de betreffende school.

Kom in contact
Heeft u interesse in een informatief gesprek en een rondleiding dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0181-616152 of stuur een e-mail naar: pausjohannes@rvko.nl. Kom eens kijken, er is geen betere manier om een indruk te krijgen dan om even rond te lopen en de sfeer te proeven! Wij maken graag een afspraak met u!